Câteva inovații prezentate de către Samsung la CES 2017

05.01.2017

Samsung a prezentat astăzi la la CES 2017 o gamă largă de noi inovații, fiecare concepută pentru a oferi consumatorilor cele mai bune experiențe.

samsung ces 2017Vă recomand să urmăriți următoarele înregistrări de la conferința de presă pentru a vedea nivelul tehnologic la care se află Samsung în prezent.

Samsung NEXT (fostul Samsung Global Innovation Center) a anunțat astăzi crearea Fondului NEXT Samsung, un fond de investiții de 150 de milioane $. Scopul acestui fond este de a sprijini la nivel mondial anumite proiecte aflate în stadiu incipient prin finanțare, resurse și expertiză. Cu această ocazie, compania a inițiat primul său efort major de ReBrand, care include redenumirea organizației la „Samsung NEXT”, lansarea unui nou logo și schimbarea site-ului web : samsungnext.com.

Conferința de presă a fost începută de către Tim Baxter, presedinte al Samsung Electronics America, care a prezentat principalele domenii de interes pentru 2017.

Joe Stinziano, EVP la Samsung Electronics America a introdus noul televizor Samsung QLED și Quantum Dot Curved Monitor, precum și cele mai recente inovații în tehnologia audio.

John Herrington, SVP la Samsung Electronics America, a prezentat noul sistem de rufe FlexWash & FlexDry și aparate de bucătărie.

Alanna Cotton, VP Samsung Electronics America, a prezentat cele mai noi produse ușor de purtat și mobile ale companiei, inclusiv S3 Gear cu conectivitate LTE și următoarea generație de Chromebook Samsung Plus proiectat pentru Google Play. Ea a prezentat, de asemenea, noul Samsung Notebook 9 pentru utilizatorii de Windows, precum și primul laptop Samsung adresat gammeri-lor, Notebook Odyssey.
 
Celor care au mai mult timp la dispoziție le recomand înregistrarea completă de la conferința de presă.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate