Băuturile carbogazoase vă afectează sănătatea? Vă trebuie un storcător de fructe

12.06.2015

Aflați de aici dacă storcătoarele pentru obținerea sucului din fructe și legume sunt o soluție optimă pentru un stil de viață sănătos!

storcator fructeMergi in supermarket si te opresti fix la raftul cu bauturi! Hmmm… ”Oare ce sa aleg pentru a nu avea acea senzatie de satietate dupa primul pahar baut?” Solutia este simpla, insa nu vrei sa o vezi! Renunta la consumul lichidelor carbogazoase din comert, intrucat s-a demostrat stiintific cat de mult iti pot afecta sanatatea! Nu opta nici pentru acele freshuri la sticla sau la cutie, ele continand o gama variata de indulcitori si ingrediente artificiale pentru a le face mai gustoase! Te poate pacali ambalajul, insa primul gust pe care il vei sesiza este acela de chimicale, un mix de substante care iti vor provoca diferite probleme ale stomacului! Ei bine, daca iti doresti sa renunti la bauturile din comert si sa incepi un stil de viata sanatos, prepararea freshurile la domiciul este solutia perfecta! Cauta storcatorul de fructe si legume perfect pentru nevoile tale si foloseste-l zilnic pentru a avea in organism o baza puternica de vitamine si minerale!

Profita de faptul ca vine vara! Ce bauturi naturale poti obtine prin stoarcerea fructelor?

Vara este sezonul in care apar majoritatea fructelor delicioase. De la capsuni, cirese, pepene, mere sau fructe exotice (mereu in comert) precum kiwi, ananas, rodii, portocale, etc., toate sunt ideale pentru a crea bauturile naturale obtinute in casa! Folosind un storcator performant vei putea savura cel mai mare complex de vitamente si minerale – sucul propriu al fructelor. Cele mai delicioase freshuri sau smoothies sunt placerile verii, iar acum in loc sa mergi la o tereasa pentru a te infrupta cu delicioasele arome, poti alege sa iti prepari propriile bauturi naturale pe baza de fructe proaspete folosind unul dintre performantele storcatoare regasite in magazinul online Vexio.ro (poti accesa vexio.ro pentru a revedea toate produsele).

Folosind un storcator poti safura sucuri din fructe proaspete precum fresh de portocale (o adevarata sursa de vitaminte), fresh de pepene, mere verzi, capsuni, kiwi, ananas sau poti opta pentru un mix al acestora, jucandu-te cu aromele si gusturile lor!

Vrei o sa ai parte de un sistem imunitar puternic? Afla cum te poate ajuta sucul de fructe obtinut la storcator!

Sucul de fructe obtinut la storcator este o adevarata comora pentru sistemul tau imunitar! In perioadele reci sau in cele in care simti ca organismul tau este predispus la raceala, poti alege sa renunti la medicamentele prevenitive si sa incepi a prepara sucuri de fructe la storcator. Aceste bauturi naturale isi vor fortifica sistemul imunitar datorita complexului bogat de vitamine, iar in a cest mod infectiile, virusii si bacteriile vor fi tinute la distanta! Sucul de fructe obtinut la storcatorul din propria bucatarie este o adevarata comoara si pentru cei care sunt hipertensivi, intrucat aceasta bautura naturala are o baza bogata de potasiu, element care tine sub control tensiunea arteriala!

Mai mult decat atat, el este perfect pentru a reprezenta alimentatia corespunzatoare a celor care sunt diagnosticati cu un grad ridicat al colesterolului, iar sucul de fructe obtinut la storcator contine resveratrol, substanta care ajuta la eliminarea colesterolului din organism!

Un sistem alimentar propice reprezinta cea mai buna solutie pentru a mentine o stare optima a sanatatii, iar sucurile de fructe si legume preparate la storcator vor contribui in permanenta la activarea acestei conditii fizice!

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate