Daimler ne invită să discutăm într-un cinematograf 360° despre viitorul mobilității

04.05.2017

Daimler ne invită la re: publica, Berlin / 8-10 mai 2017, ca să discutăm despre fețele actuale și viitoare ale mobilității într-un cadru mai deosebit – un cinematograf 360 ° cu afisaje interactive cu LED-uri.

„De zece ani, ne-am concentrat în mod constant asupra dezvoltării încrucișate a ideilor de afaceri inovatoare. Suntem convinși că inovarea este posibilă numai colectiv. Scopul nostru este de a spori diversele noastre inițiative cu idei și soluții inovatoare, creative” a afirmat Susanne Hahn.

DaimlerCu această ocazie vor fi prezentate diverse inovații Daimler precum Croove – platforma privată de partajare a autoturismelor de la Mercedes-Benz, lansată deja în diverse orașe germane. Suplimentar, suntem invitați să discutăm împreună cu experți în domeniu despre câteva puncte cheie ale viitorului.

Autonomie. Cercetătorul viitor al Daimler, Alexander Mankowsky, va detalia conceptul de „informații de încredere” între autoturisme și oameni. El va explica modul în care intuiția, cunoașterea și neuroștiința indică calea spre un vehicul cooperativ.

Conectivitate. Expertul digital Adi Ofek de la Centrul Tehnologic Mercedes-Benz din Tel Aviv va pezenta Silicon Wadi din Israel și va explica modul în care este posibilă abordarea mai rapidă și mai eficientă a cerințelor legate de mobilitate ale clienților.

Electricitate / EQ. Axel Harries, șeful CASE la Daimler, va răspunde la întrebările – cheie privind motoarele cu emisii zero în timpul unei discuții cu autorul și curatorul de mobilitate Don Dahlmann. Ei vor aborda și subiecte actuale precum modalități comode de a găsi un spațiu de parcare sau de a evita capcane.

Mobilitate comună. În timpul unei prezentări de dialog interactiv, managerii de inovare Daimler Bettina Ludolf și Ralf Lamberti vor concretiza un scenariu realist care va prezenta cum ar putea să arate viața de zi cu zi, munca și mobilitatea într-un oraș european în viitor.

Re: publica

Re: publica este una dintre cele mai mari conferințe despre cultura digitală din lume. Interesul pentru viitorul societății informaționale este confirmat de numărul din ce în ce mai mare de persoane care participă la aceste conferințe. Dacă la prima ediție din 2007 au participat 700 de bloggeri, la ediția aniversară re: publica TEN din 2016 au fost peste 8.000 de vizitatori.

Re: publica este în prezent unul din locurile preferate de întâlnire de către activiști, oameni de știință, hackeri, programatori, antreprenori online, jurnaliști, ONG-uri, experți marketing etc.

Pentru mai multe informații re-publica.com

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate