O pereche de pantofi eleganți oferă un aspect apreciat de prieteni și soții

01.08.2017

O pereche de pantofi eleganți menține un aspect sofisticat și promovează în același timp confortul suprem. Acest tip de pantofi continuă să fie preferați de către unii bărbații aflați mereu în mișcare.

pantofi eleganti barbati DENISNe-am obișnuit cu ideea că la vremuri noi sunt binevenite modele noi de îmbrăcăminte și încălțăminte. Un bărbat din zilele noastre investește cel mai mult într-o garderobă casual. Este adevărat. Până la un punct.

Am întâlnit bărbați pentru care o pereche de pantofi eleganți este o formă de respect, în primul și primul rând, față de propria persoană. Apoi față de familie și prieteni. Sunt acei bărbați care au în permanență sub bancheta de la volan un burete pentru pantofi. Ați observat că femeile care se respectă se uită atente în oglindă înainte să coboare din mașină? Indiferent că merg la cumpărături sau se duc la o întâlnire cu unul dintre parteneri. Se uită în oglindă și mai aranjează o șuviță, mai retușează un machiaj. Cam la fel procedează și acei bărbați. Se uită la pantofi. Mai șterg o urmă. Mai strâng un șiret. Apropo, voi când vă întrețineți pantofii îi ștergeți și pe talpă?

Haina nu-l face pe om. Nici pantofii. Dar ia comandați-vă acum pantofi eleganți, luați-vă cel mai bun costum și invitați-vă soțiile la cel mai bine cotat restaurant din oraș. Să-mi spuneți și mie cum v-ați simțit.

Alegeți cu înțelepciune o pereche de pantofi eleganți

pantofi eleganti denis

O pereche de pantofi bine confecționați sunt un bun esențial pentru fiecare bărbat. În mod ideal, alegerea voastră vă va exprima stilul personal și se va potrivi cu ținutele pe care le veți purta. Puteți aduce mai multă eleganță pantofilor folosind șosete originale sau șireturi colorate.

Pe măsură ce vă gândiți la bugetul pentru o pereche nouă de pantofi, vă recomand să luați în considerare în ce condiții și cât de des îi veți purta pe cei mai mulți dintre ei. Dacă utilizarea lor va fi limitată în principal la nunți ocazionale sau petreceri atunci nu este nevoie să dăruiți plicul mai subțire sau să spargeți un bancomat. Dacă îi veți purta cel mai probabil ca parte a ținutei de business, atunci este indicat să cheltuiți ceva mai mult. Iar dacă îi veți purta în mod regulat vă recomand să cheltuiți cât de mult vă puteți permite pentru a vă simți confortabil. Veți constata că o pereche de pantofi bine făcută reprezintă o mică investiție.

Alegeți cu înțelepciune o pereche de pantofi eleganți

Povestea companiei Denis începe în 1990 cu un micuț atelier care producea doar încălțăminte pentru bărbați. Atelierul devine în timp fabrică iar producția se extinde și se diversifică.

Filosofia brandului Denis este de a crea forme frumoase care să definească pantoful, nu ca fiind un ornament impus, ci ca o continuare a corpului uman, bine conturat, confortabil, elegant, special creat pentru femeia și bărbatul contemporan.

Pantofii DENIS pot fi cumpărați direct din magazinele proprii situate în București, Constanța, Brașov, Cluj-Napoca și Iași sau comandați online pe denisshoes.com

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate