stau pe net internet

Daimler ne invită să discutăm într-un cinematograf 360° despre viitorul mobilității

4 Mai 2017

Daimler ne invită la re: publica, Berlin / 8-10 mai 2017, ca să discutăm despre fețele actuale și viitoare ale mobilității într-un cadru mai deosebit – un cinematograf 360 ° cu afisaje interactive cu LED-uri.

„De zece ani, ne-am concentrat în mod constant asupra dezvoltării încrucișate a ideilor de afaceri inovatoare. Suntem convinși că inovarea este posibilă numai colectiv. Scopul nostru este de a spori diversele noastre inițiative cu idei și soluții inovatoare, creative” a afirmat Susanne Hahn.

DaimlerCu această ocazie vor fi prezentate diverse inovații Daimler precum Croove – platforma privată de partajare a autoturismelor de la Mercedes-Benz, lansată deja în diverse orașe germane. Suplimentar, suntem invitați să discutăm împreună cu experți în domeniu despre câteva puncte cheie ale viitorului.

Autonomie. Cercetătorul viitor al Daimler, Alexander Mankowsky, va detalia conceptul de „informații de încredere” între autoturisme și oameni. El va explica modul în care intuiția, cunoașterea și neuroștiința indică calea spre un vehicul cooperativ.

Conectivitate. Expertul digital Adi Ofek de la Centrul Tehnologic Mercedes-Benz din Tel Aviv va pezenta Silicon Wadi din Israel și va explica modul în care este posibilă abordarea mai rapidă și mai eficientă a cerințelor legate de mobilitate ale clienților.

Electricitate / EQ. Axel Harries, șeful CASE la Daimler, va răspunde la întrebările – cheie privind motoarele cu emisii zero în timpul unei discuții cu autorul și curatorul de mobilitate Don Dahlmann. Ei vor aborda și subiecte actuale precum modalități comode de a găsi un spațiu de parcare sau de a evita capcane.

Mobilitate comună. În timpul unei prezentări de dialog interactiv, managerii de inovare Daimler Bettina Ludolf și Ralf Lamberti vor concretiza un scenariu realist care va prezenta cum ar putea să arate viața de zi cu zi, munca și mobilitatea într-un oraș european în viitor.

Re: publica

Re: publica este una dintre cele mai mari conferințe despre cultura digitală din lume. Interesul pentru viitorul societății informaționale este confirmat de numărul din ce în ce mai mare de persoane care participă la aceste conferințe. Dacă la prima ediție din 2007 au participat 700 de bloggeri, la ediția aniversară re: publica TEN din 2016 au fost peste 8.000 de vizitatori.

Re: publica este în prezent unul din locurile preferate de întâlnire de către activiști, oameni de știință, hackeri, programatori, antreprenori online, jurnaliști, ONG-uri, experți marketing etc.

Pentru mai multe informații re-publica.com

masini surfilat cusut
scaune ergonomice
internetinternetinternetinternet

4 Mai 2017

Daimler ne invită la re: publica, Berlin / 8-10 mai 2017, ca să discutăm despre fețele actuale și viitoare ale   … ia loc și tu

20 Apr 2017

Hai să învățăm împreună despre prietenie, munca în echipă, optimism și fairplay la „Mickey și Piloții de curse”! Noua animație,   … ia loc și tu

Social Media for Parents 2017
21 Iul 2017

Acest articol este dedicat celor care nu au reușit să ajungă la Social Media for Parents 2017, programul nu le-a   … ia loc și tu

Social Media for Parents
20 Iul 2017

Am decis să scriu dis de dimineață despre Social Media for Parents 2017. Nu o fac din dorința de a   … ia loc și tu

civictech
18 Iul 2017

Te invit să te alături în CivicTechᴿᴼ, comunitatea celor care cred într-o Românie care folosește potențialul tehnologiei și talentului specialiștilor   … ia loc și tu

advertoriale
11 Iul 2017

Un trainer antreprenor blogger este foarte atent când își alege criteriile după care se evaluează. Mă uit de ceva vreme   … ia loc și tu

7 Iul 2017

Ce căutați pe site-urile cu bannere în exces de aveți nevoie de ad block-er? Miruna și-a rugat astăzi prietenii de   … ia loc și tu

webstock
6 Iul 2017

Bloggeri începători, adevărata blogosferă continuă să existe! Are o formă nouă, dar există. Haideți și voi alături de noi!