stau pe net internet

Strigați cu toții: „Mickey și Piloții de Curse” va debuta la Disney Junior pe 22 aprilie

20 Apr 2017

Hai să învățăm împreună despre prietenie, munca în echipă, optimism și fairplay la „Mickey și Piloții de curse”!

Mickey și Piloții de CurseNoua animație, dedicată preșcolarilor, va debuta la Disney Junior pe 22 aprilie, la ora 10.30 și îi are ca protagonisti pe Mickey Mouse și prietenii lui: Minnie, Pluto, Goofy, Daisy și Donald.

Programul ni-l prezintă pe Mickey în rolul unui mecanic auto alături de gașca lui. Fiecare personaj are o mașină fantezistă care se transformă printr-o simplă apăsare de buton într-o elegantă mașină de curse. De exemplu, mașina lui Goofy este o cadă pe roți. Seria de aventuri se împarte între peripeții în orașul natal Hot Dog Hills, călătorii în jurul lumii și acțiuni în sprijinul celor care au nevoie de o mână de ajutor.

Special create pentru copiii cu vârsta între 2 – 7 ani, poveștile sunt concepute astfel încât să împărtășească lecții sociale și emoționale despre prietenie, munca în echipă, optimism și fairplay.

Spre deosebire de seria anterioară „Mickey Mouse Clubhouse”, „Mickey și Piloții de Curse” nu este o serie interactivă. Părerea mea este că ar fi trebuit menținută. Această interacțiune îi ajută enorm pe cei mici. Ii ajută să pronunțe corect anumite cuvinte și să se delimiteze de consumul exclusiv de informații.

Eu am recunoscut faptul că micuța mea energizantă are acces non-stop la televizor. Restricția accesului la televizor nu este o soluție constructivă. Poate fi, după părerea mea, doar o formă de manifestare a propriei incompentențe. A propriei lașități. Oricine se poate impune în fața unui copil. Dar, din păcate, sunt foarte puțini părinți care și-au făcut timp pentru a citi câteva articole despe parenting și au acceptat măreața provocare. Nu televizorul este nociv. Nociv este ceea ce vedem (a se citi „preluăm”) în lipsa unui filtru personal. Televizorul încetează să ne mai fie dușman și ne poate deveni un aliat de încredere dacă mai avem ce urmări după ce ne dezvoltăm acest filtru.

Eu am încetat să mai acuz televizorul de cine mai ști ce doar pentru simplul fapt că îl foloseam pe post de radio blocat pe anumite posturi lipsite de omenie. Acum cel mai mult stă deschis pe Disney Junior. La noi, Disney doar la televizor sau pe tabletă. Exclus pe smartphone.

Despre Disney Junior

Disney Junior reflectă legătura emoţională pe care generaţii de consumatori o au cu poveştile şi personajele Disney, atât cele clasice cat şi cele contemporane. Programele Disney Junior îi invită pe părinţi să se alăture copiilor lor pentru a trăi experienţa Disney cu poveşti şi personaje magice, muzicale şi naturale, încorporând în acelaşi timp teme specifice de învăţare şi dezvoltare create pentru copiii cu vârste între 2 şi 7 ani. Serialele şi animaţiile Disney Junior combină inegalabilele poveşti Disney şi personajele îndrăgite de copii cu învăţarea, cuprinzând matematica, limbi străine, nutriţie şi stiluri de viaţă sănătoase, precum şi cu abilităţile sociale.

pantofi eleganti
masini surfilat cusut
 1. Ce dragut, multumim! Desi mare, Ana inca se mai uita la Mickey din cand in cand. O amuza si ii aminteste de cand era mica :-), zice ea

 2. Stefan Buliga spune:

  Numele oraşului Hot Dog Hills provine de la primele cuvinte rostite de Mickey, într-o animaţie numită The Karnival Kid din anii 1920 : hot dog.

 3. Stefan Buliga spune:

  Automobilul lui Mickey se aseamănă cu un automobil numit Model T care era folosit în anii 1930 – 1940

 4. Miruna spune:

  Am fost la o petrecere de copii acasă la cineva sâmbătă, înregistraseră episodul și îl aveau copiii pe repeat, cum ar veni :))

  • Tudor spune:

   Bănuiesc că era pe post de radio :)) și micuțul tău alerga prin cameră alături de ceilalți copii. Iți recomand un microfon – îi distrează foarte tare să-și audă glasul în boxe.

 5. Frumos, n-am ce spune. O cursa cu masini prin parc. Unde erau copiii de la locul de joaca cand ei au intrat in parc cu masinile?

  • Tudor spune:

   Si eu am observat acest detaliu, dar am zis că sunt eu cu capsa pusă pe cei care promovează violența și apoi se plâng când alții o folosesc. Sper ca următoarele episoade să conțină mai puține scene cu distrugeri.

14 Aug 2017

Atenție! Vin în vizită rudele de la oraș. Si vor dori să-și încarce mașinile electrice la prizele noastre. Discuțiile de   …

31 Iul 2017

In timp ce Facebook a recunoscut oficial pierderea unei bătălii cu AI, chinezii de la Xiaomi au lansat cu surle   …

21 Sep 2017

Ce este compasiunea? Ce este vacuitatea? Care este legătura dintre vacuitate şi înţelepciune? Câteva întrebări la care ne va răspunde   …

parenting
18 Sep 2017

Voi cât zahăr credeți că este indicat să consume zilnic un copil? Un copil care merge la grădiniță sau la   …

blogosfera
13 Sep 2017

Cine a fost mai întâi? Bloggerul sau omul? Mai sunt câteva zile până la Webstock-ul din acest an. Dacă tot   …

webstock
8 Sep 2017

Dacă știi un proiect de parenting care ți-a atras atenția în ultimul an, astăzi este ultima zi în care îl   …

TeCOMM
8 Sep 2017

Marco Wolters, Global Industry Lead Fashion, Home&Lifestyle la GfK participă între 24-25 octombrie la TeCOMM din Cluj-Napoca și ne va   …

8 Sep 2017

Măcar ei au recunoscut. Si caută soluții pentru fi cu un pas înaintea celor care încearcă să lanseze astfel de   …