staupenet

Bancuri care stimulează sistemul imunitar

Publicitate
1 aug. 2018

Bancurile dezvoltă simțul umorului. Mie unul mi le-a dezvoltat atât de bine încât nu-mi aduc aminte nici un banc atunci când cei din preajmă se întrec în eliberarea de endorfine.

Sincer, m-am săturat să tot fac haz de necaz. Când se uită la mine ca și cum mi-ar citi de pe frunte „zi și tu un banc” intervin și spun „Un banc rar”. Aștept. Suspans. Ridic din sprâncene. Si zic „L-am uitat.”

bancuri

In loc să copii din alte bloguri o listă detaliată cu beneficiile râsului pentru sănătatea fizică sau pentru sănătatea psihică (emoțională) am decis ca a cam sosit momentul să renunțăm la teorie și să trecem la râs. Hai să lăsăm teoria pentru cei mai grei de cap (care au nevoie de cei mai mulți ani de studii pentru a învăța o meserie – medicii). Endorfine, hipotalamus, sistem nervos parasimpatic, sistem muscular. Daaaaaa! Hai să râdem!

Idee e simplă. Eu postez un banc și mă abonez la comentariile ulterioare la acest articol. Apoi unul dintre voi un alt banc (îl postează într-un comentariu) și se abonează la comentarii. Eu îl citesc și râd. Urmează alt prieten. Spune un banc și noi îl primim pe email. Si tot așa.

Ce spuneți? Vreți să râdeți? Faza cea mai interesantă este că nimeni dintre noi nu știe când și ce banc îi va sosi pe email.

Publicitate
staupenet
Publicitate
 1. Tudor spune:

  Care este diferența dintre doctori și pacienți într-un spital de psihiatrie ?
  – Pacienții se fac bine și pleacă.

 2. Lupul şi iepurele găsesc un sac mare plin cu mâncare în pădure, imediat au început să se certe cine să ia sacul. La un moment dat lupul propune:
  – Mă iepurilă, hai să facem aşa, sacul va reveni celui care reuşeşte dintr-o lovitură să-i scoată celuilalt mai mulţi dinţi.
  Iepurilă imediat a căzut de acord cu propunerea. Lupul zice:
  – Hai tu primul.
  Îşi face iepurele elan şi îl plesneşte peste bot pe lup din toată puterea încât acesta cade lat la pământ. Se scoală lupul, scuipă dinţii, îi numără şi zice:
  – Şase.
  După asta, îl apucă lupul de urechi pe iepure şi îi aplică aşa o lovitură că mai mai să-i rupă urechile. Scuipă iepurilă dinţii, numără:
  – Patlu.
  – Cum mă patru, imposibil! – se miră lupul…
  – Pana mea, patlu, dacă doal patlu dinţi aveam?!

Postează un comentariu


Facebook
Parteneri
© Stau pe net