Fii cea mai bună, indiferent în ce domeniu alegi să faci asta!

24.10.2019

Dacă lucrezi mult și ai impresia că viața ta este limitată foarte mult între orele pe care le petreci la serviciu și serile în care ajungi acasă extenuată, să știi că se poate câștiga bani și altfel.

Tot mai multe tinere aleg videochatul tocmai pentru libertatea și flexibilitatea pe care programul de lucru o permite. Și nu, nu le este rușine de ce fac pentru că în definitiv este un job la fel ca toate celelalte.

videochat

Singurele limite pe care le avem ni le impunem singure

Nu există lucruri morale sau imorale, ci există ce alegi tu să gândești cu privire la ele și cât de mult valorezi părerea celorlalți despre tine. Acesta este și cazul fetelor care au ales să facă videochat la VivaDiva. Au ales asumat să facă bani cinstiți și curați. Pentru că au înțeles un lucru: videochatul este un job obișnuit la fel ca toate celelalte. Ce îl diferențiază de celelalte este un singur lucru: câștigurile mult mai mari pe care modelele le încasează zilnic sau bilunar, depinde cum aleg ele. Fetele au înțeles că e timpul să trăiască altfel și că merită să își permită orice, fără să se mai limiteze. Au înțeles că gura lumii oricum vorbește și mai bine te duci în vacanțe departe de ea, oricând vrei tu, decât să ai un job “obișnuit” în urma căruia abia îți permiți un concediu pe an.

Fii cel mai bun în domeniul în care îți dorești

Ioana a lucrat 3 ani într-o corporație după care a hotărât să spună STOP. Rutina zilnică, oboseala și viața care parcă trecea pe lângă ea fără a avea o consistență, au determinat-o să se angajeze în videochat. O prietenă de-a ei a sfătuit-o, a stat pe gânduri cam jumătate de an, timp în care s-a informat în permanență despre ce presupune acest domeniu și la final s-a hotărât să facă pasul cel mare spre o viață plină de satisfacții. Niciodată nu a agreat ideea de viață de corporație tocmai pentru că întotdeauna a crezut că îngrădește libertatea de mișcare a angajaților.

Cum a ajuns Ioana să plece în vacanțe ori de câte ori își dorește

Și nu orice fel de vacanțe. Tocmai a venit din Ibiza și plănuiește ca următoarea vacanță să fie în Dubai, 2 săptămâni. Spune că adoră să călătorească pentru că așa se simte liberă și independentă și adoră sentimentele acestea. O fac să simtă că trăiește cu adevărat și asta o face să creadă că s-a regăsit în sfârșit. Chiar dacă are doar 25 de ani, simte că e împlinită pe deplin. Și are mai puțin de un an de când lucrează la Videochat. Afirmă foarte sigură pe ea că aceasta a fost cea mai bună decizie pe care a luat-o până acum. Muncește cât vrea, câștigă de 3 ori mai mult decât o făcea înainte când avrea program fix și călătorește oriunde își dorește și oricând, cu un buget care nu este deloc limitat.

Împlinirea nu se referă doar la partea materială

“Dacă în viață te limitezi la bani, te transformi într-o persoană rece, fără sentimente. Odată cu job-ul la VivaDiva eu am ales să trăiesc în mod conștient. Am ales să fac ce îmi place: să comunic și să empatizez cu diferite tipologii de oameni.” Astea sunt sentimentele Ioanei acum. Spune că dacă ar trebui să mai aleagă odată, ar alege la fel. Îi place colectivul în care lucrează, îi place ceea ce face și a înțeles foarte bine principiile de bază ale psihologiei umane. Bărbații o adoră, îi fac sute de complimente zilnic și ea se simte femeie în adevăratul sens al cuvântului.

Are încredere în ea, știe să ofere cele mai bune sfaturi și a învățat să refuze în mod finuț orice propunere care îi displace total. Pentru că la VivaDiva, spune ea, nu este obligată să facă nimic din ce nu își dorește. Limitele sunt ale ei, nu ale membrului. Ioana a ales să fie cea mai bună în domeniul videochat-ului. Și i-a ieșit!

Dacă vrei să îți începi propria călătorie spre o viață în care să ai tot ce îți dorești, cere mai multe detalii direct de le Studio-ul de videochat numărul ce e întâia alegere a modelelor din Iași: vivadiva.ro

Comentarii

  1. Corina spune:

    Ma intrebam cum pot unele femei sa arata atat de bine! Nu puteam sa inteleg.. imi spuneam ca doar cele frumoase cu adevarat ajung la televizor sau pe ecrane dar nu e asa! Au mai trecut cativa ani si mi-am dat seama ca sunt lucruri pe care le fac si felul in care se ingrijesc, merg la saloane, etc.. am inceput si eu sa fac mai mult sport si sa merg la un salon de tratamente corporale. Daca esti din Bucuresti recomand clinica unde merg si eu yiara.ro ,de cand o frecventez ma simt mai bine, arat mai bine, totul s-a schimbat 🙂

  2. Roxana spune:

    Mi-a placut articolul, multumesc mult pentru sfaturi!

Postează un comentariu


Articole învecinate